MBVDN nieuws

2e truckwedstrijd 2016

 
Het heeft even geduurd voordat de tweede wedstrijd voor het clubkampioenschap van 2016 door ging. Maar toen de wedstrijd afgelopen donderdag avond dan eindelijk plaats vond gebeurde er iets wat ik niet voorzien had.
Alles lag al op de vereniging, de onderdelen, de cluboplegger en de administratie. Ik dacht inschrijf formulieren zat te hebben, viel dit even tegen zeg. Dit dan wel positief bedoeld. We hadden voor het eerst in al de jaren meer dan 10 inschrijvingen. Helemaal super dus.
Dit gaf een boost aan iedereen. Het parcours lag snel. De administratie op orde. Van start.
De eerste twee waren weer de bakwagens met aanhanger deze keer was het aan Gerard om de te beginnen. Met een flinke bibber in de antenne van de zender reed deze heer naar het hoogste aantal punten van de dag. Dit moesten we natuurlijk allemaal de gehele avond aan horen. Op naar het clubkampioenschap Gerard ?
Er waren deze avond ook een groot  aantal rookies. Deze heren reden of hun leven ervan af hing en presteerden dan ook goed. Ze kwamen er achter dat het rijden van een wedstrijd iets heel anders is dan het rijden op een truck dag. Maar van hier uit . Top gedaan.
Door de vele deelnemers deze avond kwamen we in tijd nood. Hier is dan ook besloten om met twee deelnemers tegelijk te rijden, dit ging perfect. We houden dit er dan ook in bij de komende wedstrijden.
 
Het was gezellig met een gezonde competitie strijd. Dit beloofd wat voor de rest van het seizoen.