MBVDN nieuws

De eerste truck wedstrijd is gereden . De strijd om het clubkampioenschap 2016 is begonnen. Met een aantal  aanpassingen aan de onderdelen worden  de stuurman kunsten van de deelnemers ook dit jaar weer op de proef gesteld.

Bij deze eerste wedstrijd waren er 6 deelnemers. Deze heren hadden zich goed voor bereid . Ze hebben de  afgelopen maanden natuurlijk in huis geoefend . Elke dag een haf uurtje , het beroemde rondje om de “tafelpoot”, zowel voor-  als achteruit.  Dit was dan ook in de uitslag van de wedstrijd te merken.

Zo’n eerste wedstrijd brengt bij iedereen wel een beet je spanning met zich mee, mar onze Gerard had er duidelijk  erg veel last van.  Hij had zulke trillende handen dat de antenne zowat van de zender knapte. Oorzaak Gerard en Norbert reden voor het eerst met een bakwagen plus aanhanger. Norbert mocht als eerste starten en hij reed zo goed dat Gerard er de bibbers van kreeg.

De andere deelnemers waren naar het rijden van de heren ook meteen stil en moesten er alles aan doen om maar bij te blijven.

Al met al een goede eerste wedstrijd op naar de tweede op 31 maart.

De truck commissie.