MBVDN nieuws

  • Het weer was deze avond goed, vrijwel geen wind en dat is te zien aan de uitslag. Helaas was het ook met dit weer al redelijk snel donker dus moest er nog flink doorgevaren worden om voor het donker klaar te zijn. Dit keer moest Klaas verstek laten gaan waardoor hij de kans liep te zakken in het klassement. Mede doordat er door een aantal goed is gevaren is dat ook gebeurd.  

    Het A klasse klassement is al zo goed als bekend, clubkampioen is Raimund te worden met maar liefst 42 pnt voorsprong op de nr. 2 Reinhard. Er is nog 1 inhaalwedstrijd die door Hannes gevaren kan worden doordat hij na 8 wedstrijden nét geen 6 wedstrijden mee kon laten tellen. De anderen hebben al min. 6 beste wedstrijden gevaren en voor Joop ten Zeldam (2 gevaren wedstrijden) heeft de inhaalwedstrijd geen zin, hij blijft 10e. De inhaalwedstrijd zal nog in augustus worden gevaren op een avond, dan is het nog nét even lang genoeg licht voor de wedstrijd. Als Hannes Mulder de inhaalwedstrijd goed vaart kan hij Henk en Minne zelfs nog voorbij in het klassement, dus enige druk staat er nog wel op!  

  • In de B klasse voer Jos naar zijn beste resultaat dit jaar en haalde daarmee de 1e prijs binnen en is clubkampioen! Joop is 2e geeindigd in de B klasse. Bij deze klasse is er dit jaar geen inhaalwedstrijd nodig.

    Namens de schaalcommissie,

    Berend Jan & Raimund