MBVDN nieuws

Aan de uitslag te zien is er duidelijk minder gevaren, dit kwam door de stevige wind waar iedereen wel last van had. De temperatuur was ook flink gezakt en met die wind was het nog best fris aan de waterkant. Ondanks dat toch weer een goede opkomst, en ook waren er nog wat 'vrij' vaarders om nodel uit te testen. Zolang ze dat doen door niet in het vaarparcours te blijven varen kan dat heel goed.

Het A klasse klassement is al zo goed als bekend, clubkampioen lijkt Raimund te worden want hij heeft liefst 41 pnt voorsprong tot nu toe, ondanks een gemiste wedstrijd! De strijd om plaasten 2, 3 en 4 zijn interessanter, daar zit nog wel spanning tussen! De volgende wedstrijd is na de vakantie meteen op donderdag 20 augustus.

In de B klasse haalde Joop weer wat punten terug op Jos, na de 5 pnt van de vorige wedstrijd zijn dat nu al 10 pnt (93 om 83 pnt)! Als dat zo door gaat kan het daar ook in de laatste wedstrijd nog spannend worden, maar Jos staat er eigenlijk nog te goed  ;). Theoretisch kan Joop nog 1e worden, maar dan moet het wel heel gek lopen.

Namens de schaalcommissie,

Berend Jan & Raimund