MBVDN nieuws

De tweede truckwedstrijd is weer een feit. Kenmerkend konden we deze avond als fris, donker en nat beschouwen. Desondanks de regen hielden we wel aan ons reglement door niet binnen te gaan rijden. We zijn natuurlijk die bikkels oet Twente en er moet wel uitdaging in het spel blijven. Met natte handen, verlichting aan en 'gas op die lollie' manoeuvreerden onze leden weer door het parcours. Al snel werd er geconcludeerd dat het toch wel een stukje moeilijker rijden is in het donker, ookal zijn de trucks voorzien van een 'flinke poal licht'. Met gevolg dat de jury een goede avond heeft gehad door vele strafpunten uit te mogen delen.

Gerard heeft besloten deze keer een andere oplegger te gebruiken. Het effect van een meesturende achteras van zijn trailer was hem toch niet goed bevallen. Echter was er dit keer een ander probleem, namelijk de achterbumper van zijn tankoplegger die te hoog was om het paaltje omver te tikken, één van de parcours onderdelen.

2015 is tot nu toe voor de truckers van de vereniging een goed jaar. Gerwin deed voor het eerst mee. En met zijn Rensink truck ging hem dat goed af, want met een gering aantal strafpunten behaalde hij 300 punten! Maar ook Richard heeft het te pakken gekregen na de vorige keer. Hij was voor de 2e keer van de partij en behaalde een hoog aantal punten.

Als we de lijn doorzetten van elke wedstrijd één nieuwe trucker die meedoet,, dan zou dat erg mooi zijn. Nu weten we toevallig dat Jos bezig is met zijn eerste truck, dus wie weet... ;)

De uitslagen zijn op onze wedstrijdpagina te bekijken.